Home » Vernietiging » Mobiele vernietiging

Papieranha mobiele archiefvernietiging

Naast archiefvernietiging en papiervernietiging bij ons op locatie in Rotterdam, heeft Renes een innovatieve methode om bij jou voor de deur oud papier met waardevolle, privacygevoelige of financiële informatie te vernietigen.

Maak kennis met onze Papieranha. We komen door heel Nederland bij je voorrijden.

Hoe werkt mobiele archiefvernietiging met Papieranha precies?

Papieranha is een voertuig met een ingebouwde vernietiger. De mobiele shredder vermaalt papier (inclusief ordners, nietjes, paperclips, etc.) tot onleesbare en onbruikbare stukjes ter grootte van een postzegel.

Het innovatieve archiefvernietigingssysteem werkt volledig automatisch en is 100% afgesloten. De Papieranha vermaalt je archief met vertrouwelijke gegevens (Din veiligheidsklasse 3) tot wel 2.000 kilo per uur.

Stap 1

De Papieranha laadt een volle, afgesloten container met vertrouwelijk papier aan de zijkant via een ingenieus ingebouwd laadsysteem. Heb je geen container staan, dan nemen we die mee. Zo kun je hoogstpersoonlijk je archief of papieren met vertrouwelijke informatie in het gesloten systeem deponeren.

Stap 2

De container wordt automatisch gewogen en afgeschermd in de Papieranha ontgrendeld. Na het legen, versnippert de vermaler de inhoud. De container wordt weer leeg gelost uit de auto. Het hele proces is live te volgen via een monitor. Zo heb je zelf zicht op de vertrouwelijke manier van vernietigen.

Stap 3

Na het verwerken van alle containers, geeft de chauffeur je een overzicht van het aantal containers met het bijbehorende gewicht. Je ontvangt per post het certificaat van vernietiging.

Energiezuinig & milieubewust

De Papieranha heeft een energiezuinig aggregaat aan boord die de vernietiger aandrijft via een elektromotor. Het vernietigde afval wordt bij terugkeer van de Papieranha gesorteerd en milieubewust afgevoerd.

Wie gebruikt de Papieranha?

Wanneer je graag zelf zicht wilt houden op het vernietigen van je archief of andere papieren met vertrouwelijke informatie met een korte afstand tot je archiefkasten en het razendsnelle vernietigingsproces, dan is de Papieranha een uitkomst. Je kunt zelf de containers vullen en ze vervolgens laden in de vrachtwagen. Het hele vernietigingsproces kun je op de monitor volgen. We werken veilig, volgens onze CA+ certificering en snel.

Heb je vertrouwelijk afval op papier of andere papieren die financiële of privacy gevoelige informatie bevatten? We werken onder andere voor douane, advocaten- en notariskantoren, overheden, drukkerijen, zorginstellingen (ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, praktijken, etc.) en verpakkingsbedrijven. Ook voor particulieren met behoefte aan eenmalige archiefvernietiging komen we graag voorrijden.

Ook voor het vernietigen van informatiedragers kun je bij Renes terecht. Datavernietiging van onbruikbare, oude laptops, computers, harde schijven, USB-sticks, diskettes, etc. doen we bij onze locatie in Rotterdam. Meer informatie over deze service vind je hier.

Meer informatie over mobiele papiervernietiging

In veel gevallen kan onze Papieranha binnen 24 uur na de melding voor vernietiging op locatie zijn. Wil je een offerte ontvangen of eerst nog je vraag aan ons voorleggen? Neem vandaag nog contact op met Renes. We helpen je graag!