Home » Containerverhuur » Afzetcontainers

Robuuste afzetcontainers in diverse maten en types

Afzetcontainers zijn grote, stevige metalen containers voor de tijdelijke opslag en het afvoeren van verschillende soorten afval en materialen. Deze containers zetten we letterlijk bij je voor de deur af. De vrachtwagen heeft een ingebouwd hijsmechanisme om de container te lossen en vervolgens weer vol te laden.
Je kunt open afzetcontainers vullen met bouwafval, puin, tuinafval, grof vuil, bedrijfsafval of reststromen na een evenement bijvoorbeeld. Afhankelijk van je afvalstroom kies je eenvoudig een maat container die bij je past. Daarnaast kan een dichte afzetcontainer voor de tijdelijke opslag van je spullen precies de juiste oplossing zijn.

Wanneer is het handig om een afzetcontainer te huren?

De meeste afzetcontainers worden gehuurd om grove materialen in af te voeren. De robuuste stalen wanden van zo’n container kunnen wel tegen een stootje. Ook als je een kleine hoeveelheid grof materiaal af te voeren heeft, is er een maat die bij je past.

  • Een dichte en grote afzetcontainer met afsluitbare deuren biedt de mogelijkheid om tijdelijk je inboedel te stallen tijdens een verhuizing van uw woning of kantoor.
  • Een dichte en afsluitbare afzetcontainer als (tijdelijke) garage gebruiken om gereedschappen, fietsen en voertuigen op te slaan.
  • Tijdens een renovatie of flinke verbouwing kan een overdekte afzetcontainer van 40 m3 dienen om bouwmaterialen en gereedschappen op te slaan, maar je kunt er ook een (tijdelijke) werkbank of werkplek in creëren. Daarnaast kan een kleinere open bouwafval container staan, waar je bouwpuin en sloopafval in kwijt kunt.
  • Bij tuinrenovaties komt vaak meer groen afval, aarde, zand en hout uit dan je denkt. Hier is een open groenafval container ideaal.
  • Ga je een huis of kantoor leeghalen? Dan kies je een grofvuil container om onbruikbare huisraad en grofvuil in te storten.

Formaten afzetcontainers

Voor elke vraag hebben wij het juiste type container.

  • Afzetcontainer 3 m3 (3.000 liter)
  • Afzetcontainer 6 m3 (6.000 liter)
  • Afzetcontainer 10 m3 (10.000 liter)
  • Afzetcontainer 20 m3 (20.000 liter)
  • Afzetcontainer 40 m3 (40.000 liter)

Afzetcontainer huren?

We beschikken over een ruime voorraad afzetcontainers. Met één telefoontje wordt de container binnen 24 uur geplaatst, opgehaald of geleegd. Je kunt ook kiezen voor een ophaal- of leegmoment op een vast tijdstip in de week of in de maand. Bel naar 010 – 419 28 22 voor meer informatie of een offerte.

Afval advies afzetcontainers

Weet je nog niet welk formaat container je nodig hebt? We geven graag advies en vinden de juiste container voor jouw situatie.

Wil je een volle container melden? Neem direct contact op door hier je gegevens in te vullen. We komen eraan!