Home » Technische dienst

Onze toffe technici en allesmakers staan voor je klaar!

De technische dienst van Renes staat altijd klaar om onze eigen vloot van containers in alle soorten en maten in topconditie te houden. Dat betekent dat we als bedrijf zelf zorgen voor de jaarlijkse keuringen en het onderhoud.

Snel containers leveren, omruilen of repareren

Maar het team doet meer. De goed uitgeruste werkplaats van de technische dienst zou je het hart van onze organisatie kunnen noemen. Daar wordt de planning overlegd voor onderhoud, keuringen en reiniging en bedenken we slimme en snelle oplossingen voor eventuele storingen. We inspecteren, keuren en regelen de tiptop conditie van machines, persen, afzetcontainers, rolcontainers en alle andere materialen.

Heb jij een technisch probleem met een van onze containers, dan springt een teamlid in een van onze servicebussen en komt zo snel mogelijk naar je toe.

De voordelen van een eigen TD

Bij Renes hebben we enorm veel profijt van onze eigen technici, probleemoplossers en allesmakers, maar ook voor jou biedt het voordelen.

Expertise en specialisatie
We hebben een boel technische expertise in huis over wat wij doen: zorgen dat jouw organisatie op tijd de afvalstromen en recyclingmaterialen kwijt kan. Of het nu om een machinestoring gaat of een kapot onderdeel, bij ons in het magazijn of bij jou op locatie, met onze kennis, ervaring en materialen lossen we elke technische uitdaging in no-time op.

Kostenbesparing
Onderhoud kost geld. Daar besparen we niet op. Juist omdat onze interne technische afdeling met praktische oplossingen komt en we weten wat wel en niet werkt, kunnen we sneller inspelen op eventuele problemen. Dat scheelt jou en ons tijd en geld.

Vertrouwde gezichten
Behalve als je nieuw voor ons bent, kennen we onze klanten. We weten wat er speelt en waar behoefte aan is. De korte lijnen tussen kantoor en de TD betekent dat we snel kunnen handelen.

Kwaliteit
Het team van de TD zegt waar het op staat. Is een container aan vervanging toe, moet er een pers eerst gekeurd worden voordat het naar jou als klant gaat of zijn er veiligheidsaspecten die aangepakt moeten worden, dan komt dat in het overleg naar boven. Deze vinger aan de pols zorgt ervoor dat we een strakke controle kunnen houden over de kwaliteit die we willen leveren.

Daarom Renes.nl

  • Eigen monteurs
  • Professionele werkplaats
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Keuringen
  • Storingen

Iemand van onze technische dienst spreken?

Wil je iemand van onze technische dienst spreken of heb je vragen over het onderhoud van onze materialen? Bel naar 010 – 419 28 22 of mail naar: info@renes.nl.