Home » Containerverhuur » Rolcontainers

Rolcontainers in alle soorten en maten

Voor elke organisatie kun je bij een Renes een rolcontainer bestellen; van kleine kunststof rolcontainers 240 liter (kliko’s) tot afsluitbare rolcontainers van 1.100 liter of wel 2.400 liter rolcontainers. Onze klanten bevinden zich in diverse branches. Denk aan zorginstellingen, cafés en crèches tot kantoren, distributiecentra en logistieke bedrijven.

Een rolcontainer heeft verschillende voordelen en handige eigenschappen die je kunnen helpen bij het efficiënt beheren van je afvalstromen.

Mobiliteit

Door de wielen is een rolcontainer gemakkelijk verplaatsbaar. Daarmee verplaats je de container eenvoudig naar verschillende locaties binnen het bedrijf of naar buiten. Verzamel het afval waar het ontstaat en zet het makkelijk buiten op de dag van afhaling.

Ruimtebesparing

Mobiele containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je een container kunt kiezen die het beste past bij de behoeften en de beschikbare ruimte van je bedrijf.

Veiligheid en hygiëne

Rolcontainers hebben (afsluitbare) deksels die het afval veilig en vrij van nare luchtjes houden. Dit voorkomt verspreiding van geuren en mogelijke besmetting van insecten en ongedierte. Bovendien worden de containers altijd gereinigd aangeleverd voor een optimale hygiëne.

Gestroomlijnde afvalverwerking

Rolcontainers stroomlijnen het logistieke proces van afvalbeheer binnen je organisatie. Het is voor personeel makkelijker om afval te scheiden en in de juiste container te deponeren, waardoor recycling en afvalverwerking efficiënter verloopt.

Dienstverlening en planning

We legen en vervangen de rolcontainers met de regelmaat die je wenst. Dat kan wekelijks of maandelijks zijn, maar zelfs dagelijks is mogelijk. Wij regelen de route, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het op tijd legen van de containers.

Milieuvriendelijk

Door rolcontainers te gebruiken, stimuleert je personeel om actief bezig te zijn met afvalbeheer en recycling. Door afval op een georganiseerde en efficiënte manier te scheiden, kun je je ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Rolcontainer bestellen?

Heb je een specifieke rolcontainer nodig en wil je die vandaag nog bestellen? We hebben de geschikte rolcontainer voor alle soorten afval. Of liever eerst van een van onze medewerkers een offerte ontvangen tegen een scherpe prijs?

Neem gerust contact op en bel naar 010 – 419 28 22. We geven je graag advies.

Rolcontainers en inzamel-middelen die je bij Renes huurt

Renes is zeer ervaren in het recyclen van AGF. Daarom maken we onderscheid tussen rolcontainers voor bedrijfsafval (diverse stromen, zoals oud papier, kunststof, glas, organisch afval en restafval) en AGF (aardappelen, groente en fruit). Meer informatie vind je op de pagina’s:

Volle bak melden?

Wil je een volle container melden? Neem direct contact op door hier je gegevens in te vullen. We komen eraan!