Home » Containerverhuur » Rolcontainers » Bedrijfsafval

Bedrijfsafval rolcontainers voor elke branche

Voor bedrijven met verschillende soorten afval heeft Renes altijd een passende rolcontainer. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval kan dat een metalen of kunststof rolcontainer zijn, een kliko, of een gaascontainer. Wat je precies nodig hebt, daar hoef je niet over te prakkiseren. Dat nemen we graag uit handen.

We kennen de regels voor afvalscheiding bij bedrijven op ons duimpje. Oud papier, glas, kunststof en organische materialen (AGF) worden apart ingezameld van restafval. Voor elk type hebben we de perfecte rolcontainer om uw bedrijfsafval gestroomlijnd te scheiden, in te zamelen en te legen.

De juiste container huren voor diverse soorten bedrijfsafval

Voor kleinere bedrijven (MKB afval) volstaat vaak een sortering van kunststof rolcontainers van 240 liter (kliko’s). We leveren deze schoon aan, zodat je eenvoudig per soort kunt inzamelen. Volgens jouw behoefte nemen we het afhalen mee in onze route. Dat kan dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks zijn.

Voor grotere organisaties leveren we een rolcontainer voor grote hoeveelheden bedrijfsafval in diverse maten en soorten; van 240 liter kliko’s tot afsluitbare thermisch verzinkte grote rolcontainers met twee halve deksels van 1.600 liter of een gaascontainer van 2.400 liter.

Heb je echter een afvalstroom met een nog grotere hoeveelheid? Overweeg dan een afzetcontainer (bijvoorbeeld voor bouwafval, AGF  of een zelfperscontainer voor papier.

Eenmalig rolcontainers huren bedrijfsafval

Ga je een evenement organiseren en heeft je organisatie, stichting of club eenmalig een kunststof of metalen rolcontainer nodig? Heb je een abonnement bij Renes, maar eenmalig extra afval? Dan bieden we ook verrijdbare rolcontainers of een evenementen container. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvullende containers en inzamelmogelijkheden

Papier

  • Voor het inzamelen van oud papier of archief hebben we diverse soorten containers met gleuf en slot beschikbaar. Zo hebben derden geen toegang tot je documenten, papieren en archief en kun je de containers ook buiten bewaren.
  • Onze handige verzamelkorf voor papier past onder elk bureau en kan als inzamelpunt per afdeling fungeren.
  • Voor grote hoeveelheden papier en karton kunnen we ook een magazijncontainer of zelfperscontainer, wormpers of stationaire persinstallatie met hefkantelaar plaatsen.

Kunststof

Speciaal voor kunststoffolies ontwikkelde Renes de folie-inzamelzak. De zak heeft een inhoud van 400 liter en wordt aangeleverd met een verzinkte houder.

AGF

AGF (organisch afval) kan bij Renes worden aangeleverd met en zonder verpakking. We verwerken stromen in kunststof verpakkingen en folies, dozen, netten en omdozen. Voor elk type hebben we de juiste oplossing.

Wil je een adviesgesprek met een van onze medewerkers?

Of liever direct iemand spreken om een rolcontainer te huren?

Neem gerust contact op en bel naar 010 – 419 28 22. We helpen je graag verder.

Volle bak melden?

Wil je een volle container melden? Neem direct contact op door hier je gegevens in te vullen. We komen eraan!

Advies op maat?

We gaan graag met je in gesprek over welke afvalstromen je hebt, welke hoeveelheden en hoe je dat het beste intern kunt inzamelen. We komen op verzoek langs om te zien hoe je afvalstromen praktisch het makkelijkst en prijstechnisch het voordeligst in kunt delen. Je ontvangt advies op maat met de ideale combinatie van inzamelmiddelen.

De rolcontainers blijven eigendom van Renes. Je hoeft niets te kopen. De all-in service houdt in:

  • Advies over inzamelen afvalstromen
  • Juiste type rolcontainer naar behoefte
  • Snelle service: mogelijk al binnen 24 uur
  • Afval per week, maand of zelfs elke dag (vaste frequentie) inzamelen volgens onze route
  • Volle containers inruilen voor schone en nette containers
  • Verwerking van afvalstromen door Renes