Mobiele vernietiging

Papieranha: discretie voor de deur

Bij Archiefvernietiging kunt u alles lezen over het belang van discrete vernietiging van vertrouwelijke documenten*. En over de plichten** die u heeft. Maar Renes biedt meer!

Mobiele archiefvernietiging: de Papieranha

Eén van onze succesvolle innovaties is ons zeer hoogwaardige, mobiele archiefvernietigingssysteem. De Papieranha vermaalt uw vertrouwelijke archief, op uw locatie, Din veiligheidsklasse 3. Dit in tegenstelling tot een kantoormodel papiervernietiger die de documenten in banen snijdt, waardoor de inhoud alsnog te reconstrueren is. Wij garanderen u: nadat de Papieranha uw informatie heeft vernietigd, zal niemand het ooit meer kunnen achterhalen.

IJzersterke machine

Deze intelligente, ijzersterke machine verwerkt alle soorten archiefbestanden, tot maximaal 2000 kilo per uur! Dat is 60x zo snel als een kantoormodel papiervernietiger. Daarnaast hoeft u zich niet te bekommeren om nietjes, paperclips, snelhechters en ordners: de Papieranha bijt er zich met doos en al doorheen. Na weging gaat het archief, onder uw toezicht, de vernietiger in. Geheel automatisch en zonder menselijk ingrijpen; onze medewerkers krijgen uw documenten dus nooit onder ogen. U kunt het hele proces volgen, live en via het geïntegreerde camerasysteem, zodat u met eigen ogen kunt zien dat al het vertrouwelijke materiaal vernietigd is. Dat is één van de vele voordelen van Mobiele Archiefvernietiging. Deze unieke mobiele vernietigingsinstallatie voldoet aan alle arbo en veiligheidseisen en voldoet tevens aan normen voor vernietigingsklasse 1 t/m 3 geënt op de Duitse DIN Norm 32757-1 (Deutsche Norm Büro und Datentechnik Vernichten von Informationsträgern). Het voertuig en bijbehorende installaties voldoen aan de meest recente milieu en arbo eisen. Om deze reden heeft de Papieranha ook een niet vervuilende euro 5 motor.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd naar onze nieuwe dienst Papieranha of wilt u een offerte? Neem contact met ons op via info@renes.nl of per telefoon 010 - 419 28 22 of kijk op papieranha.nl.

* Waardedocumenten, contracten, concurrentie-informatie, medische verslagen, wettelijke documenten, rekeningen, grootboekverslagen, financiële verslagen, loonlijsten, P&O-verslagen en documenten die speciaal binnen uw ondernemening zijn ontwikkeld.

**In Nederland geldt sinds enkele jaren de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Een van de vormen waarmee u met deze wet te maken krijgt is bij het vernietigen van uw archief. De wet dicteert dat een ieder die met persoonsgegevens werkt, verantwoordelijk is voor de complete vernietiging ervan.