Bedrijfsafval

Bedrijfsafval inzamelen is een Schone Zaak

Waar gewerkt wordt, vallen spaanders en ander bedrijfsafval. Alles wat geen papier, kunststof of AGF is, noemen we bedrijfsafval. Voor een crèche zijn dat vieze luiers, en voor café zijn dat bierflessen.

Het begin van iets moois

Bedrijfsafval is eindeloos veelzijdig. Met onze innovatieve technieken weten we vrijwel alle afval om te zetten in nieuwe grondstoffen, zoals papier en kunststof, of energie. Dat is niet alleen mooi voor het milieu: ook de kosten van inzameling en verwerking dalen hierdoor aanzienlijk. Laat u uw papier, kunststof, archief of AGF al verwerken en recylcen door Renes? Dan is het zéker de moeite waard om ook uw bedrijfsafval door ons te laten inzamelen. Renes B.V. is volledig gecertificeerd om alle bedrijfsafvallen in te zamelen en levert dan ook het totale pakket. Dan heeft u uw complete afvalstroom in één hand. Dat is tijdsbesparend en kosteneffectief. Hierdoor kan uw besparing flink oplopen.

Met Renes ontdekt u het gemak van korte lijnen: met één telefoontje regelt u al uw afvalzaken. U doet zaken met één bedrijf, dat u de totale afvalzorg helemaal uit handen neemt. Kortom: duurzame efficiency en gemak in afval begint bij 010 - 419 28 22.