AGF recycling

De vruchtbare kunst van AGF recycling

AGF-recycling is onze tweede natuur. Want bij ons krijgt ook organisch afval een volgende bestemming. Wij verwerken het AGF-afval en -overschotten met een bijzonder duurzame methode, tegen zeer scherpe tarieven. Aan onze manier van verwerken komt geen verbranding te pas, zodat er geen sprake is van CO2-uitstoot. Vruchtbaar nieuws voor het milieu dus.

AGF-recycling: U verzamelt en Renes doet de Rest

Zowel verpakte als onverpakte AGF producten worden bij u opgehaald en verwerkt in de door ons ontwikkelde machine. Deze verwijdert de verpakking en vermaalt het product tot pulp. De pulp wordt verwerkt in de biogasindustrie en de verpakkingen worden gerecycled.

Grote hoeveelheden AGF-afval worden opgehaald met milieuvriendelijke vrachtwagens met schone en zuinige euro 5 motoren. Om aan de wens te voldoen om kleine hoeveelheden af te voeren, kan het AGF afval ook in een lekdichte, gereinigde palletbox worden verzameld. Deze box kan binnen 24 uur worden opgehaald en wordt direct door een schone box vervangen. Daardoor kan iedereen die met grote òf kleine hoeveelheden AGF afval te maken heeft, gebruik maken van onze diensten. Telers, importeurs, exporteurs, transporteurs of handelaren profiteren van deze speciale AGF-service.

Vernietiging onder Douanetoezicht (artikel 182, lid 5, CDW)

Het is ook mogelijk om het AGF overschot te laten vernietigen onder Douanetoezicht, waardoor de betaalde invoerrechten voor de onbruikbare AGF producten kunnen worden teruggevraagd.

Voor meer informatie: agfrecycling.nl